ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Home  >>  ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλία Άγιος Νικόλαος – Κονδύλι – Βιβάρι

kondili

Η παραλία με τη διπλή ονομασία είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της (ευρύτερης) περιοχής. Tο Κονδύλι είναι η τέλεια παραλία για όλους. Στην παραλία λειτουργούν 3 οργανωμένα beach bars. Η καθαρότητά της είναι εγγυημένη αφού η παραλία είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Και σίγουρα είναι η πλέον ειδυλλιακή κυρίως λίγο πριν ο ήλιος αρχίσει την κατηφορική του πορεία…

Παραλία ΠλάκαΔρέπανο

plaka

Η Πλάκα είναι η πιο διάσημη παραλία του νομού! Μόλις 700 μέτρα από το Δρέπανο, η Πλάκα, με το χαρακτηριστικό της βότσαλο, πήρε το όνομά της από τα μεγάλα κομμάτια πλακών που βρίσκονται σε μερικά σημεία του βυθού. Η μισή παραλία είναι οργανωμένη, με διάφορα beach bars και καφέ. Το άλλο μισό της είναι ελεύθερο στον ήλιο και στην ησυχία. Μερικά απογεύματα τα κύματα μπορεί να είναι αρκετά μεγάλα , όταν υπάρχει μπουκαδούρα Η όρεξη ικανοποιείται με ποικιλία επιλογών σε μια παραλία για όλα τα γούστα. Τα βράδια η παραλία μεταμορφώνεται σε ελκυστικό προορισμό, καθώς προσφέρει δροσιά και να διασκέδαση στα πολλά μπαράκια, κατά μήκος της παραλίας Tip: Εδώ γυρίστηκε το 1989, η κορυφαία σειρά-μύθος της ελληνικής τηλεόρασης «Στο Κάμπινγκ» . Σε σενάριο Κώστα Γκάτζιου, σκηνοθεσία Ανδρέα Θωμόπουλου και παραγωγή ΕΡ, η ελληνική κοινωνική, κωμική τηλεοπτική σειρά, αποτέλεσε για την εποχή την μεγαλύτερη επιτυχία. «Στο κάμπινγκ» δεν συναντήθηκαν μόνο μερικοί ηθοποιοί, αλλά μια ολόκληρη αντίληψη της ζωής.

Παραλία Κάντια

kantia

Μπορεί τη δόξα των παραλιών να την κερδίζει το Κονδύλι, η παραλία όμως της Κάντιας με τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα κερδίζει τις εντυπώσεις Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι πάνε στην Κάντια για το γνωστό beach bar της. Παρ’ όλα αυτά λίγο πιο πέρα υπάρχουν οικογενειακότερου τύπου beach bars που συνδυάζουν ξαπλώστρες, ψιλό ψιλό βοτσαλάκι σαν άμμο, ιδανικό για κουβαδάκια, φτυαράκια και όλα τα απαραίτητα για «παλάτια στην άμμο», καφέ, παγωτά, τοστ κλπ. Οι αθλητικοί τύποι μπορούν να παίξουν και beach volley. Ακόμα όμως και για όσους επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα και έχουν δική τους ομπρέλα, υπάρχει φιλόξενος χώρος στην Κάντια, μερικά βήματα παραπέρα. Τέλεια παραλία και για όσους επιδίδονται στο wind surf αφού, σαν να δίνουν ραντεβού, οι αέρηδες δηλώνουν το παρών μετά τη 1 το μεσημέρι! Το απόγευμα συνήθως έχει κυματάκι!