ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Home  >>  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πέρα από το κολύμπι σας στις γύρω από το μικρό μας χωριό πεντακάθαρες και κρυστάλλινες παραλίες, το Βιβάρι είναι ιδανική αφετηρία / σημείο για:

Ποδηλατοβόλτες: Ο μικρός δρόμος περιμετρικά της λιμνοθάλασσας , αλλά και ολόκληρη η περιοχή αποτελούν ευκαιρία για ποδηλατοβόλτες στη φύση, που η όποια κούραση και αν συνεπάγονται, εξανεμίζεται από την απλόχερα προσφερόμενη θέα κάθε γωνιάς του μικρού χωριού (σημειώστε ότι στο κατάλυμμά μας διατίθενται ποδήλατα δωρεάν)

Ψάρεμα: τα μικρά βραχώδη λιμανάκια στα ανατολικά του χωριού προσφέρουν ευκαιρίες ψαρέματος για τους λάτρεις του είδους. Το σίγουρο είναι ότι η θάλασσα της περιοχής μας θα ανταμείψει τους επίδοξους ψαράδες για το χρόνο και την υπομονή που θα της αφιερώσουν  !!

Περίπατοι: Η φυσική ομορφιά του χωριού προδιαθέτει τους επισκέπτες για περιπάτους χαλάρωσης. Ένας ιδιωτικός δρόμος 200 μ. που διασχίζει το Κτήμα μας δίνει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο δρόμο περιμετρικά της λιμνοθάλασσας, παραδίδοντας ουσιαστικά τον επισκέπτη στην ομορφιά και γαλήνη ενός πραγματικά φυσικού τοπίου, όπου οι ανθρώπινες παρεμβάσεις το έχουν σε γενικές γραμμές σεβαστεί κατά την εκμετάλλευσή του.

Μικρές εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς: Γύρω από το χωριό μας βρίσκονται αρκετά επισκέψιμα αξιοθέατα που σίγουρα κερδίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη όπως το Τολό με την έντονη νυκτερινή ζωή (4 χλμ), το Ναύπλιο (τι να πρωτοπεί κανείς – 10 χλμ), το Άργος – Μυκήνες με το έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον (22 χλμ), η Επίδαυρος με το αρχαιολογικό ενδιαφέρον και τα πολιτιστικά δρώμενα (30 χλμ) και πολλά άλλα.