ΒΡΑΒΕΙΑ

Home  >>  ΒΡΑΒΕΙΑ

Ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας, όπου με βάση τα σχόλια τους, το κτήμα Κλημεντίνη βραβεύτηκε με 9,5 στα 10  που αντιπροσωπεύει την άριστη παροχή υπηρεσιών. Μια βράβευση που μας δίνει το κίνητρο και μας γεμίζει ευθύνη για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

9-5

Νέα βράβευση για το κτήμα Κλημεντίνη από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπου κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες επιπέδου 3 κλειδιών. Η πιστοποίηση επισφραγίζει την συνεχή επιβράβευση τόσο απο τους πελάτες μας όσο και από αρμόδιους φορείς.

ΞΕΕ ΚΛΕΙΔΙΑ

 

Ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας, όπου με βάση τα σχόλια τους, το κτήμα Κλημεντίνη βραβεύτηκε με 9,8 στα 10 (για το 2015) που αντιπροσωπεύει την άριστη παροχή υπηρεσιών. Μια βράβευση που μας δίνει το κίνητρο και μας γεμίζει ευθύνη για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

BRABEIO1-300x300

 

Για 2η συνεχή χρονιά οι επισκέπτες μας, μας τίμησαν για την φιλοξενία και την άριστη εξυπηρέτηση.
ktima award

Για τρίτη συνεχή χρονιά  μας τίμησαν με τα άριστα σχόλια οι πελάτες μας για τις άριστες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση στο κτήμα μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά….
2017BOOKING
Για τέταρτη συνεχή χρονιά  μας τίμησαν με τα άριστα σχόλια οι πελάτες μας για τις άριστες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση στο κτήμα μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά….
social_media